מצרכים לחריימה
- 4 דגי ים (250-300 גרם כל אחד) או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ
- צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה
- 2 שיני שום כתושות
- מעט טימין טרי
- מלח ופלפל שחור גרוסים
הוראות הכנה לחריימה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
- יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי.
- אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
- מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.
המתכון באדיבות ענבל קליין