מצרכים למוס שוקולד
- 280 גרם גבינת שמנת
- 200 מ"ל שמנת להקצפה
- 180 גרם שוקולד מומס (מריר\שוקולד לבחירתכם)
- 180 גרם ביסקוויטים (וניל\שוקולד)
- 20 גרם אגוזים קצוצים
- 100 גרם חמאה
הוראות הכנה למוס שוקולד
- במערבל מזון טוחנים את הביסקוויטים והאגוזים עד קבלת מרקם דק.
- ממיסים את החמאה על אש קטנה ומוסיפים את פירורי הביסקוויטים עד לקבלת תערובת אחידה.
- בתבנית עוגה עגולה קפיצית, מניחים את תערובת הביסקוויטים והחמאה כבסיס לעוגה ומהדקים היטב. מניחים במקרר בזמן שמכינים את מלית העוגה.
- מקציפים את השמנת.
- בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת עם השמנת שהקצפנו, בתנועת קיפול.
- ממיסים את השוקולד ומוסיפים אותו בהדרגה לתערובת הגבינה. לאחר שהתערובת אחידה, שופכים את התערובת על בסיס הביסקוויט ומכניסים את העוגה למקרר להתייצבות
- משאירים את העוגה במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה. ניתן לקשט עם פירורי שוקולד במגוון טעמים.
המתכון באדיבות Beko מותג מכשירי החשמל לבית