מצרכים למג'דרה קוסקוס

  • שקית קוסקוס מרוקאי בינוני 
  • קופסה שימורי עדשים ירוקות 
  • כפית מלח
  • 4-5 כפות שמן זית
  • 2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית בהרט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס צנוברים, קלויים

הוראות הכנה למג'דרה קוסקוס

  1. מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
  2. מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.
  3. מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).
  4. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

המתכון באדיבות מאסטר שף