מצרכים לעוגיות שקדים ואגוזים

  • 3/4 כוס שקדים טחונים
  • 3/4 כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך טחונים
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה (או חצי כוס קמח תפוחי אדמה וחצי כוס קורנפלור)
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס שמן קוקוס או שמן קנולה

הוראות הכנה לעוגיות שקדים ואגוזים

  • מערבבים הכול יחד לעיסה אחידה.
  • מעצבים כדורים קטנים ופחוסים ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

צילום: בתיה שהרבני

על הכותבת: בתיה שהרבני, תזונאית קלינית בראייה משפחתית במכבי שירותי בריאות בצפון ועוסקת בליווי אישי ובהנחיית קבוצות הורים במכבי אקטיבי (מכון לטיפול בעודף משקל בילדים) ומרצה בפני צוותי חינוך ובני נוער.