מצרכים למשה בתיבה

מרכיבים למאפה עגול גדול:

  • 1 חבילה בצק עלים פרווה
  • 24 נקניקיות מיני
  • 2 כפות חרדל דיז'ון 
  • 1/4 כוס מיונז

ציפוי:

  • 1 ביצה
  • שומשום
  • שומשום שחור

הוראות הכנה למשה בתיבה

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. סה"כ מתקבלים 8 משולשים גדולים. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.
  • מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.
  • מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.

המתכון באדיבות מאסטר שף.