מתכון לשייק "ירוק-א-קולדה"

מרכיבים:

250 מ"ל מי קוקוס

120 מ"ל  ג'ל אלוורה טהור לשתייה   

1 שקית (4.4 גרם) תוסף Supergreens / או לחילופין - מעט עלי תרד, קייל וברוקולי

1 חתיכת אננס 

2-3 קוביות קרח

לקישוט: מעט דבש או סילאן ופתיתי קוקוס  

אופן ההכנה: 

  • ערבבו בבלנדר את מי הקוקוס, ג'ל האלוורה לשתייה, תוסף ה- Supergreens וחתיכת האננס עד לקבלת המרקם הנוזלי האהוב עליכם. 
  • בחרו כוס מתאימה, טבלו את הקצה שלה במעט דבש 
  • הניחו בצלחת פתיתי קוקוס וטבלו  בהם את קצה הכוס עם הדבש. 
  • כעט מיזגו את המשקה לכוס המקושטת והוסיפו קוביות קרח.

צילום: באדיבות FOREVER LIVING

מתכון לשייק אלוורה ירוק

המרכיבים:

100 מ"ל ג'ל אלוורה לשתייה

 ½ אבוקדו

½  מלפפון

1 גבעול סלרי

1 תפוח ירוק

100 מ"ל עלי תרד

מיץ ליים לפי הטעם

עלי נענע לפי הטעם

אופן ההכנה: מערבבים את כל הרכיבים בבלנד ויוצקים לכוס. 

צילום: באדיבות FOREVER LIVING

מתכון למוקטייל אלוורה

המרכיבים:

100 מ"ל ג'ל אלוורה לשתייה

200 מ"ל סודה

100 מ"ל פסיפלורה קפואה (רק התוכן של הפרי)

1 ליים

1 צ'ילי פרוס

חתיכה (3 ס"מ) ג'ינג'ר פרוס

1 צרור נענע

אופן ההכנה:

  • סוחטים בעדינות את הליים ואת עלי הנענע. 
  • יוצקים את ג'ל האלוורה לשתייה ואת הפסיפלורה (הפסיפלורה הקפואה פועלת כממתיק טבעי ומהווה תחליף מצוין לקרח כתוש) על תערובת הליים/נענע. 
  • מערבבים עם סודה, צ'ילי וג'ינג'ר. 

צילום: באדיבות FOREVER LIVING