לשמור בסוד טיפול פסיכולוגי - מותר?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 16/08/22 04:53 יט באב התשפב

שאלה

שלום, מתחילה טיפול פסיכולוגי בקרוב ולא מעוניינת שההורים ידעו (מפחדת שזה יפגע לי בטיפול ולא בטוחה שזה משהו שהם יקבלו בשלום)

האם מותר לי להמציא תירוצים להיעלמות שלי לשעה פעם בשבוע? מרגישה ממש רע עם זה..

בנוסף, האם יש תפילה להגיד לפני טיפול פסיכולוגי?

תשובה

שלום רב

זה בסדר גמור שאת לא רוצה שההורים ידעו, ובהחלט זה בסדר להמציא תירוצים להיעלמות שלך.

אין צורך שתרגישי רע עם זה - זה בסדר גמור. זכותך המלאה לשמור על הפרטיות שלך.

אני לא מכיר תפילה ספציפית, אבל את יכולה לבקש במילים שלך עזרה וסיוע משמים - גם שאת תדעי לנסח את הדברים בצורה טובה וגם שהמטפלת תוכל לעזור לך ולסייע לך

אנחנו כאן לכל שאלה בנושא גם בהמשך, כאן באתר וגם במוקד הטלפוני ובווטסאפ שלנו.

בהצלחה רבה ויישר כח על השאלות!

טוביה

חברים מקשיבים