התייעצות(בן 18)

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/08/24 00:52 יז באב התשפד

שאלה

כבוד הרב.

יש איזה מישהי שאני והיא בקשר חברי כבר הרבה זמן.היא רצתה לפתח את זה קדימה לזוגיות אך אני לא רציתי וכל פעם שאני רוצה ליצור קשר אחר או חושב על מישהי אחרת באופן זוגי,אני נזכר בה,אך כשיש לי אופציה לקחת את זה צעד קדימה איתה,פתאום אני לא רוצה.אני יכול להגיד שאני כן מרגיש אליה טיפה רגש,ואני יודע שהיא אוהבת אותי ובאמת רוצה שיהיה לי טוב.אני יכול להגיד שמבחינה חיצונית אני לא מרגיש ככ משיכה אליה,למרות שיש לה אופי טוב.הייתי רוצה לשמוע את עצתך בנושא,מה עליי לעשות אם בכלל יש תשובה

תודה על זמנך🙏

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

בגלל גילך נראה שכדאי להמתין עוד קצת ורק לאחר התבוננות רוחנית עליך ועל עתידך יהיה כדאי לפתח קשר נוסף. אפשר לאחר זמן לחזור לקשר זה. אבל להגיע מתוך נקיות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי