שירים בתשעת הימים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 05/08/24 16:10 א באב התשפד

שאלה

היי

רציתי לשאול אם אני עובדת במקום שאני במשרד בצד לבד, ומאוד משעמם לי בלי שירים וגם אין חשק לעבוד ולהתקשר לאנשים, וגם זה עושה אותי עייפה שיש יותר מדי שקט ואין שירים או רדיו ברקע (כי כרגע אני במשרד לבד לגמרי)

האם אני יכולה לשים רדיו ? ששם יש לפעמים דיבורים ולפעמים שירים אבל לא תמיד אני שמה לב לשירים, זה יותר בשביל האווירה וכדי להפיג את הבדידות במשרד.. וכדי לשמוע קולות ברקע או מנגינות שיעוררו אותי או יפיגו את הבדידות במשרד..

אשמח לתשובה

תודה

תשובה

שלום

לשים רדיו כדי לשמוע דיבורים אין בעיה, ואז אם יש באמצע מנגינות כמו של פרסומות אז אין בעיה.

אבל לשמוע שירים כדי להנות מהם זו בעיה.

את יכולה לסמוך על מי שמתיר ולשים מהאינטרנט שירים ווקאליים שמתאימים לימי האבלות על החורבן.

כל טוב