זיווג וכישופים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 02/08/24 12:01 כז בתמוז התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב.

לפני 5 שנים יצאתי עם בחור שאהבתי מאוד ונפרדנו. הייתי מאוד עצובה ומבולבלת ורציתי להחזיר אותו אליי בכל דרך. באיזה שהיא דרך הגעתי לכך שיש אנשים שעושים כישופים שמסוגלים לגרום לזה. פניתי לאיזה אישה שביקשה ממני תמונה שלנו יחד , גבתה ממני סכום כסף יפה , ובתמימותי , מחוסר הבנה וידע וכמובן מעצבות גדולה שיתפתי פעולה. מאז עברו 5 שנים. אכן הוא חזר אליי אחרי תקופה קצרה אבל העניינים עדיין לא יסתדרו בינינו ונפרדנו שוב. אני מרגישה חסימה גדולה מאוד בתחום הזוגיות. לא מצליחה למצוא ומרגישה תקיעות. אני מאוד מתחרטת על מה שעשיתי אבל גם מבינה שעשיתי זאת לא מתוך הבנה וידע. אני לא יודעת אם אני מאמינה בזה בכלל והאם זה בגלל זה אבל הייתי רוצה חוות דעת ולהיות רגועה.

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ראש ותחילה הוא לעזוב את הדברים הבטלים של כוחות וכדומ' כאילו יש מנהיגים בעולם. על כן אין להתייחס לכך כלל. לפני שעושם טובים יש לעות סור מרע. מתוך המילים שלך במכתב "אני לא יודעת אם אני מאמינה בזה בכלל" נראה שעדיין לא נוקית מהקשר עם כוחות שאינם טבעיים.

בדרך הטבע את צריכה לגשת למטפלת מקצועית שתוכל להעניק לך עזרה טיפולים ואי"ה הכל יהיה בסדר.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ