הטעו אותי. מה עלי לעשות ?

חדשות כיפה הרב דוד לוי 22/07/24 14:16 טז בתמוז התשפד

שאלה

היי אני חייל היום ישבה לידי גברת באוטובוס בדרך לבסיס שלי ודיברה איתי על ה׳ ועל תהילים, כי ראתה אותי קורא התיקון הכללי.

לאחר מכן כשירדתי מהאוטובוס ניגשה אלי הביאה לי ספר אמרה לי שזהו ספר תהילים ואמרה ברגע שאתה מרגיש בסכנה תקרא ממנו

הייתי עייף ולא הסתכלתי כל כך הספר רק שמתי אותו בכיס

לאחר כמה שעות ספורות שכבר הגעתי לבסיס נזכרתי שהספר הזה בכיס שלי והוצאתי אותו אני פותח בעמוד הראשון והיה כתוב הברית החדשה וכל מיני דברים על ישו כמובן שנבהלתי וזה היה בשוגג ולא בכוונה כי אני מאמין בה׳ יתברך ואני אדם דתי

מיד זרקתי את הספר לפח.

יש עוד משהו שעלי לעשות? אני מרגיש ממש לא טוב עם זה שלא ידעתי ולא עיינתי בזה כמו שצריך לפני שנתתי לזה לשבת אצלי שעות בכיס בשוגג.

תשובה

שלום וברכה,

נהגת מצוין - זרקת לפח

ה ישמור צאתך ובואך

תזכה למצוות על שירותך בצבא ההגנה לישראל

דוד לוי