תפילין במנחה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 28/07/24 19:36 כב בתמוז התשפד

שאלה

שלום,

אם התעוררתי אחרי חצות היום, מותר לי לעשות כך?

מודה אני, נטילת ידיים, אשר יצר, ברכות השחר, ברכות התורה, טלית, תפילין, וארשתיך, קדש לי כל בכור, והיה כי יביאך, שמע ישראל, והיה אם שמוע, אשרי יושבי ביתך, עמידה של מנחה, לחכות קצת זמן, עמידה של שחרית (תשלומין), עלינו לשבח, מזמור לתודה

אחדד את השאלה, האם יצאתי שחרית, מנחה, תפילין והאם היה איסור כלשהו או אי דיוק כלשהו?

תודה רבה

תשובה

שלום לך

הכל היה בסדר.

רק שכחת פרשת ציצית עם תפילין - לפעם הבאה.

עדיף להקדים תפילין ככל שניתן ולקרוא איתם קריאת שמע. אין צורך להמתין לתפילת מנחה ואין חובה לומר תפילת שמונה עשרה עם תפילין

בהצלחה דוד לוי