פסיכולוגית דתייה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 15/07/24 15:50 ט בתמוז התשפד

שאלה

היי כבוד הרב המכובד! יודע, בתקופה האחרונה אני מתמודדת עם הרבה טלטלות, עם רובן לגמרי לבד, רק אני והבורא. ואני חושבת אולי למצוא גם פסיכולוגית שאוכל לשתף אותה בכל הקשיים שלי, לפרוק. אבל אני לא יודעת מה לעשות, למי לפנות, איך להתקדם... מביך אותי לשתף מישהו...

וגם מרגיש לי שאולי בורא עולם לא תמיד יקשיב לי, אולי כי אני לא 100 אחוז בכל הדברים, אולי כי אני עדיין לא עושה את כל המצוות, אולי יש דברים בי שירחיקו אותי ממנו... מעניין אותי מה אתה חושב על זה. תודה על המקום לשאול!

תשובה

שלום וברכה

האם אני רשאי להציע לך דרך אחרת ?

דווקא טוב ללכת לטיפול.

מתחילים בשיתוף.

הם אנשים מקצוע.

והם מייחדים את מקצועם כדי לסייע לאחרים.

ועל ידי כך בונים ביחד דברים יותר יציבים ויותר משמחים.

ואז יש גם כלים יותר חזקים לפנות לריבונו של עולם.

הלוא כן ?

כל טוב