קביעת מזוזה

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 09/07/24 20:56 ג בתמוז התשפד

שאלה

האם מספיק מזוזה אחת לקבוע כדי שאוכל לדור בדירה החדשה עד חנוכת הבית

והיכן צריך לקבוע בחדרי השנה

הוא מספיק בכניסה תודה

תשובה

שלום רב,

מזוזה קובעים בכניסה , בחדרי השינה , ופתחים הטעונים מזוזה ( לא בשירותים וחדרי מקלחת)

מניחים את המזוזה בשליש העליון של המשקוף מצד ימין של הכניסה לחדר , אך צריך להשאיר רווח מינימלי של 8 ס"מ מהמשקוף העילי למזוזה .

אם אתם לא עושים חנוכת בית יחד עם קביעת מזוזה אל תמתין . תקבע מזוזות בכל הבית .

( נכון מה שכתבת שלפחות שמים בכניסה אך אין מה להמתין ויש לשים בכל הבית (

מאחל לכם הרבה ברכה בבית החדש