חברותא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/06/24 11:44 יח בסיון התשפד

שאלה

שלום רב,

אני חזרתי בתשובה בגיל בערך 14/15, אבל נשארתי במוסד חינוך חילוני.

התגייסתי ובזמן היותי קצין בצבא למדתי בישיבת נתיבות עולם בבני ברק.

עברתי תקופה קשה בין היתר איבדתי את אימא שלי לפני מספר חודשים ואני ממש רוצה מסגרת או מקום ללמוד עדיפות לשעות הערב.

אני נשוי פלוס אחד בע"ה בימים הקרובים השני יצטרף אלינו.

עובד כעו"ד.

אשמח לעזרתך לחבר אותי לחברותא או מישהו שאצליח ללמוד איתו.

אני גר ביבנה, מחפש באזור קבוצת יבנה או אשדוד.

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ברכת מז"ט לכל המשפחה.

יהי רצון שהלידה תעבור בשמחה ושלום.

אינני נכיר כל כך את האזור שלך אבל באשדוד יש ישיבת הסדר "נווה דקלים" רחוב הנביאים באשדוד, יש שם גם אברכים שתוכל לקבוע אתם עיתים לתורה. כדאי לפנות לרב גבריאלי ראש הישיבה ולשוחח עמו בנושא.

כמו כן לא רחוק מאתכם ישנה ישיבת כרם ביבנה, שגם בה יש בחורים ואברכים וברור לי שאם תפנה לרב פרידמן ראש הישיבה תוכלו לסדר חברותה לזמן מסויים.

כופל ברכה

בהצלחה רבה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ