הוספת שם

חדשות כיפה הרב דוד לוי 23/06/24 09:58 יז בסיון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, קוראים לי דין אני בן 28, אני מעוניין להוסיף עוד שם לשם שלי, כל חיי אנשים אומרים לי לשנות את השם, לאחרונה אני מרגיש חסר שליטה בחיים שלי, וחרדתי, אני מאוד אוהב את השם שלי, אז חשבתי להוסיך עוד שם "דוד" כשם שני. האם זה בסדר?

תשובה

שלום לך,

לדעתי לא נכון להוסיף שם. אינני רואה סיבה שלא להשאר בשם שניתן לך בברית המילה.

אם אתה חרדתי - צריך לטפל בזה. שינוי השם לא יועיל.

אם אתה מרגיש חסר שליטה בחייך - תקנה לחבר איתו תברר מדוע ?

הרצון שלך לשנות את השם 'כי כל חייך אומרים לך' הוא סימן לחוסר עצמאות שלך. אם תשנה את שמך בעצת האומרים לך - תהיה עוד יותר חסר שליטה בחייך.

תתחיל מכך שלא תשמע להם !!!

בהצלחה דוד לוי