איך אפשר לחזור בתשובה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/06/24 10:26 טו בסיון התשפד

שאלה

רציתי לדעת איך אני יכול לחזור בתשובה מה צריך לעשות מה השלבים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

חזרה בתשובה היא הליך ארוך ומאתגר, אין אפשרות לכתוב בקיצור, אלא הבסיס שהחזרה בתשובה תהיה מובנת ועמוקה, לא שטחית וחיצונית. לכן כדאי לפנות למקומות מסודרים שמלמדים בצורה מסודרת ממוסדת, דרגה אחר דרגה, קפיצה במדרגות היא מסוכנת ואדם ליכול חלילה לפול במדרגות. על כן אולי תפנה למכון מאיר בירושלים שהם מתמחים בנושא זה. אולי באזור שלך יש עוד דברים כאלו.

בהצלחה רבה

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ