זרע לבטלה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 10/06/24 17:28 ד בסיון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב,

ברצוני להפנות אלייך שאלה בשם חברי היקר.

הוא ובן זוגו לא מוציאים דרע לבטלה אך בולעים אותו. האם פעולת בליעה שווה ערך לשפיכה?

והאם יזכו לגאולה, תחיית המתים ולאלף השביעי?

בברכה,

תומר.

תשובה

תהיה בריא,

המעשה שהוא עושה חמור ביותר.

כמובן שיש בכך הוצאת זרע לבטלה. הזרע מיועד למקום המתאים אצל אשתו, אליה הוא נשוי כדת משה וישראל.

גם ללא הוצאת זרע לבטלה אסור מהתורה לאדם להיות ביחסים עם בן מינו. זה כתוב בתורה במילים "כמעשה ארץ מצרים לא תעשה".

במקרים רבים העונש על כך הוא החמור ביותר שיש בתורה.

שומר נפשו ירחק ואדם שיש לו נטיה לכך צריך להקפיד על איסור ייחוד גם אם גבר אחר.

אינני יודע בתחיית המתים אבל דברים אלו גורמים לנו שלא לחיות / לשלוט כראוי בארצנו , כבר כיום

בהצלחה דוד לוי