לבישת מכנסיים רחבים לפעילות הכרחית

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 30/05/24 20:06 כב באייר התשפד

שאלה

היי הרב, בעז"ה בקיץ אני מתכננת לעשות צניחה חופשית ואני אצטרך לשים רצועות שהדוקות ברגלים בשביל הצניחה, וכבר עשיתי את זה לפני שנתיים ועכשיו שאני רואה תמונות משם אני רואה שבכלל לא שמים לב שהייתי עם חצאית (מכוון שבגלל הרצועות היא עלתה למרות שהיא הייתה אחרי הברך) אז חשבתי שאולי יהיה צנוע יותר לשים מכנסים רחבים (כאלה שרק בפישוק ממש גדול שמים לב שזה בכלל מכנסיים) ורציתי לדעת מה דעת ההלכה על זה.. כי ממש חשוב לי לברר מה האופציה הצנועה ביותר שיש לי

תשובה

שלום

נראה נכון במקרה כזה ללכת עם מכנסיים רחבים שמיוחדים לבנות מתחת לחצאית.

בהצלחה רבה