יחסים עם ערבי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 23/05/24 07:07 טו באייר התשפד

שאלה

האם קיום יחסים עם ערבי זה עבירה?

מצד אחד אני יודעת שלערבי אין עבירה של זרע לבטלה אז אני לא חוטאת מהבחינה הזאת (ניראלי)

אבל אם יהודי מקיים עם גויה זה ממש אסור וחמור ואז אני לא יודעת ..

אני לא בקשר זוגי או משו פשוט זה מקום שבאים כל מיני גברים אז חשבתי שלפחות כשזה ערבי אני לא חוטאת אולי חשוב לי לדעת למרות שזה מרגיש מגעיל בצורה מטורפת אולי זה כי זה עוון וזה הנשמה? אני לא יודעת תודה כבוד הרב

תשובה

שלום

העניין כאן הוא לא זרע לבטלה.

כל יחסים בין איש ואישה שאינם נשואים הינם אסורים על פי ההלכה, גם אם שניהם יהודים.

אבל ליחסים בין יהודיה לגוי (וגם בין יהודי לגויה) יש חומרא יתירה. זה נחשב התבוללות שעם ישראל נזהר בה מאוד לאורך הדורות.

הסלידה שיש לך מזה הינה בריאה ומתאימה לך בתור בת לעם ישראל.

בנוסף, היו מאות (ואולי אלפי) מקרים שבהם בנות שהיו בקשר עם ערבים מצאו את עצמן נסחפות לקשר רומנטי, שהסתיים בחיי נישואין, חיים בכפר ערבי כאשר היא משמשת כסוג של שפחה מוכה וילדים שהיא מביאה לעולם וגדלים כערבים מוסלמים. היציאה מהמציאות הזאת קשה מאוד וכרוכה בסבל קשה.

לכן אני מציע ומתחנן בפנייך להתרחק מכל מה שיכול אולי להוביל לקשרים כאלה.

תשקיעי בעצמך ותנסי למצוא בחור יהודי טוב שיתאים לך לבנות משפחה איתו, ובע"ה תזכו להקים בית נאמן בישראל.

בהצלחה רבה (ומוזמנת לפנות שוב כמובן)