חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 14/05/24 15:04 ו באייר התשפד

שאלה

שלום רב כבוד הרב,

חלמתי שאני בציון של רבנו הקדוש, ולא היה קבר אלא הוא שכב שם כגופה מכוסה בבדים רבים וכולם עמדו והתפלו מעליו, ואני באתי וראיתי אותו ואז אישה אחת הרימה את הבד וראו חלק מהגוף שלו היה לו גוף לבן וחלק, ואז התעוררתי.

מה המשמעות של החלום?

הייתי באומן פעמיים ואני מאוד מחוברת לרבנו, מדליקה לו נרות ומתפללת אליו הרבה.

תודה מראש וחג שמח.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

נראה שהחלום מבטא בדרך ציורית את מה שאת כותבת: "אני מאוד מחוברת לרבנו".

כפי שכתוב בגמרא: "אין מראין לו לאדם אלא מהרהורי ליבו"