עדיף

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 12/05/24 16:24 ד באייר התשפד

שאלה

אתה יודע למה אני מתחיל לשנוא את האלוהים שלך אם המדיטציה היהודית הזאת של אריה קפלן לא תעזור לי אז זה גם מאוד גרוע אז אל תטיף לי מוסר עם מי לשכב כי אני חושב שלקיים יחסי מין עם גויות מושכות עדיף מאשר להיות דתי שלא מבין כלום העולם שאתה נמצא בו מאוד משעמם רע וקשה כי אסור לך לעשות כמעט כלום הדתות האברהמיות מדכאות חופש לחלוטין אסור לשכב עם בחורות אחרות חה חה חה כאילו זה שמפריע לאלוהים כל הזמן תראה את הרבנים שלך הם חברים של עמיר מולנר מה אתה כבר מצפה מהם?

תשובה

תעשה מה שאתה רוצה. לא מטיף לך מוסר.

אבל נראה לי שזה שאתה פונה אליי שוב ושוב רק מראה שאתה לא מצליח באמת לברוח