אכילת חמץ בשוגג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/06/24 07:53 ח בסיון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב

אני מגיע מבית מסורתי /דתי אני שומר כשרות ,תפילין,ברית ,מצוות הולך לשיעורי תורה עושה הכל, והשבוע בטעות גדולה מאוד שאני מאוד מאוד מצטער עליה וכואב לי עליה אכלתי חמץ מכיוון ששחכתי שפסח ואז תוך כדי נזכרתי בזה ולקחתי את זה מאוד קשה אני יודע שזה חטא ענק ואני לא יודע מה לעשות כבוד הרב אני שקוע בעצבות ולא מאמין שזה קרה לי אני רוצה לעושת תשובה תיקון הכל מה לעשות כבוד הרב וזה היה בטעות מוחלטת ואני חוזר בי וזה כואב לי מאוד

תודה

תשובה

שלום,

לפני חג צריך ללמוד ולחזור על הלכות החג כך מתחדדת ההכרה ולא מגיעם לשגגות.

כמו כן צריך לומר וידוי על שגגה זו.