האם השם נטש את עם ישראל ובחר במוסלמים במקומנו?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/02/24 21:01 יג באדר א'

שאלה

רואים שהמוסלמים חיים את הדת ביום יום. כל התרבות שלהם קשורה לדת. גם החילונים שם מאמינים ואין אצלהם שמאל קיצוני שונא איסלם כמו שלנו יש המון יהודים שונאי יהדות וישראל. הם לא סוגדים לפסל או לתמונה. הזרע שלהם החול הים על פני הארץ. יש להם המון שטחים ונפט,יש להם עושר בלתי יאמן. העולם מצדיק תומך בטבח שלהם בנו. האם המוסלמים העם הנבחר עכשיו?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

עם ננבחר לא נמדד במצב זמני אלא בנצח ואנו עם הנצח. המוסלמים הם בעולם כאלף שנה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי