צניעות- מכנסיים ודיכאון

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/03/24 10:21 כא באדר א'

שאלה

כבוד הרב שלום וברכה, אני סובלת מפוזט טראומה מורכבת(מאובחן) בעקבות משהו שעברתי, ההתמודדות היום יומית מאוד מאוד קשה לי ודברים פשוטים מרגישים פשוט קשים לעשייה.

רציתי לדעת האם יש איזשהי התרה, איזה מקור שמדבר על האם יש אפשרות לשים מכנסיים(כמובן לא קצרים או צמודים ) בערבות המצב הזה, מכנסיים מרגיש כמו משהו פשוט יותר נוח ואינו מצריך הרבה התעסקות.

ומרגיש שזה יכול להקל על חיי היום יום.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם זה מקל עליך, את יכולה ללבוש מכנסים ארוכים ורחבים מאד שלא מבליטים את האברים. אפשר גם מכנסים שהן "אלדין" מחוברות רק בגובה הברכיים.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ