חלום על חתול תוקף

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/02/24 15:52 ב באדר א'

שאלה

שלום רב!

חלמתי שאני עם אמא שלי ואחיין שלי הקטן ברחוב ויש מולנו חתול קטן . אני אמרתי לאמא שלי שאני לא מוכנה להתקדם עד שהחתול לא מסתלק (גם בחיים האמיתיים אני מאוד פוחדת מחתולים ולא מוכנה לעבור לידם). אמא שלי ניסתה לגרש אותו והוא לא זז. אז היא זרקה לעברו אבן קטנה והוא התחיל להתקרב אלינו , ואז ניסיתי לזרוק לעברו גם אבן קטנה והוא קפץ עליי וישר התעוררתי בבהלה. יש לחלום הזה פירוש כלשהו?

תודה רבה, ירדן.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

את מעידה על עצמך שאת מפחדת מחתולים. נראה שהחלום מבטא פחד עמוק יותר שמטריד אותך בימים אלו. תנסי להקשיב לעצמך ולפחד שלך.

על כל חלום שמטריד אפשר להתפלל בברכת כהנים, כמו שמצויין בתשובה שבקישור

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/1170543-1/