איך להתחיל זוגיות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 20/12/23 23:52 ח בטבת התשפד

שאלה

שלום,

אשמח לעצות בנושא התחלת זוגיות בתור אישה בת 22 שבחיים לא היתה בזוגיות לפני כן.

הכרתי בחור לפני שנה, אך התחלנו להכיר לעומק יותר לפני כמה חודשים. יש בינינו חיבור טוב והוא נורא מוצא חן בעיני מהרבה בחינות.

השאלה איך אני יכולה לדעת אם הוא גם מעוניין?

לפי ההרגשה שלי לא הכי מתאים לאישה להתחיל עם גבר. מצד שני אם אני לא אזום את זה יש סיכוי שזה לא יתקדם כי הוא קצת ביישן.

אשמח לעצות לגבי 2 הדברים הנ״ל

בשורות טובות, ותודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי לפנות לייעוץ מקצועי, ממליץ על שירת מלאך העוסקת בנושא זה שנים רבות. יש לה סדרת פודקאסט עד האהבה (לחפש בגוגל). תמצאי שם ותוכלי גם לפנות אליה.

בהצלחה רבה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ