גזיזת ציפורניים בהריון

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 17/12/23 18:16 ה בטבת התשפד

שאלה

שלום לך כבוד הרב, אני בהריון שבוע 21 גזזתי ציפורניים בידיים לתוך שקית כאילו שהציפורניים יפלו לשקית ולא יתפזרו ברחבי הבית ואז הכנסתי את הציפורניים שגזזתי פנימה יותר לתוך השקית ואז עברתי לגזוז ברגליים והנחתי את הכף רגל בשקית ואז נבהלתי אמרתי אני אבדוק שלא נדבקה לי ציפורניים מתחת לכף רגל וראיתי ציפורן קטנה שכבר גזזתי שנדבקה לי לכף רגל אני לא יודעת אם זה נחשב שדרכתי כמו נגיד שאני הולכת הוזזתי אותה מהר מכף רגל ועכשיו אני ממש פוחדת לגבי העובר שחס וחלילה זה לא יעשה לו נזק זה הריון ראשון ויקר כל כך ואני חוששת ממש

תשובה

שלום

כפי שכבר כתבתי לך אין לך מה לדאוג

ראי פה

https://www.yeshiva.org.il/ask/132463

וכמו שכתבתי לך כבר, לדאוג לשמחה ולנחת שלך בהריון, ובמיוחד בעת מורכבת כזאת.

כל טוב ובשורות טובות