צריך ישועה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/12/23 12:15 כא בכסלו התשפד

שאלה

לפני שנה התחילו לי חרדות ולאחר 5 חודשים של ניסיון התמודדות עצמי ומלא תפילות לקב"ה הם עברו לי ושבועיים לאחר פרוץ המלחמה הם חזרו לי ועד היום אני סובל מהן ואני מתפלל הרבה לקב"ה ואני באמת צריך ישועה בעניין הזה. יש משהו נוסף שאני יכול לעשות על מנת להגדיל את הסיכויים שהקב"ה יקבל את תפילתי ויעזור לי ויעביר לי את החרדות?

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אני מברך ומאחל לך כי תשתחרר מהתסבוכת שאתה שרוי בתוכה.

אני לא יודע לייצג את הקב״ה. ֿ רק להיות שותף בתפילות שלך.

ובד בבד, להמליץ גם לעשות דברים על הארץ. בין לדבר עם עצמך; בין ללכת לייעוץ מקצועי, ואולי זמנית אף ליטול תרופה נגד חרדות; אולי דבר מה אחר.

וכל זה כדי להקל עליך את המשא שאתה סוחב, ולפתוח בפניך שערי שמחה.

האם את יכול ללכת בדרך זו ?

כל טוב