דיבור עם ה'

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/10/23 05:29 כו בתשרי התשפד

שאלה

התחלתי לדבר עם השם. אמרתי התיקון הכללי תפילה ארוכה מאוד אחרי התיקון ואז יצאתי לדבר עם ה'. שמתי לב שמאז שהתחלתי המילים והרגש יוצא לבד , אני מגיע למעלה של בכי!!! דמעות!! , רציתי לשאול למה זה מרגיש לי כול כך עוצמתי? ה' רוצה שאני אדבר איתו ? ולמה זה בעוצמה כול כך חזקה?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

רבי נחמן ממליץ מאוד על "התבודדות". לצאת למרחב ולדבר עם ד' בשפה פשוטה כמו שמדברים עם אבא.

רבי נחמן מספר על עצמו שכך נהג ימים רבים ומכך זכה לברכה רוחנית עצומה.

ככל שאדם יותר מאמין כך ההתבודדות שלו יותר חזקה.

אתה מאמין גדול לכן ההתבודדות שלך עוצמתית.

אשריך.