מותר להיות בחוג שהוא קצת מעורב מביחינה אם יש קצת בנות בחוג

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/11/23 14:55 כא בחשון התשפד

שאלה

היי הרב מוטי דשא קוראים לי ינון אני בן 14, ממושב תקומה

רציתי לשאול על נושא שקצת קשה לי לדבר עליו???????? אבל בכל זאת....

שלשום רשמו לחוג טניס שכבר רציתי להרשם אליו לפני חודשיים

אבל יום לפני שנרשמתי אמרו שהחוג מעורב ולא אוכל להיות בו התבאסתי מאוד וחיפשתי דרך אחרת

ההורים שלי אמרו שאני ייקח מורה פרטי מנתיבות אבל לא מצאתי ????????

הם אמרו שהם ישאלו רב ויישקלו תנושא אולי כן לגבי זה אם יש קצת בנות בחוג נגיד 20 בנים ו2 בנות

וזה מאוד מבאס אותי ולא מצאתי דרך אז בחרתי לשאול רב מאתר כיפה לגבי הנושא אם אפשר להיות עם בנות בחוג טניס מבלי לעבור על דברים אחרים

כי זה מאוד ביאס אותי וקשה לי להשלים עם זה ואין עוד חוג אחר שמצאתי

אשמח שהרב יענה לי תשובה על הנושא?

תודה רבה, ינון

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין להיות בחוג מעורב, בייחוד לא בטניס וכדו'.

הצלחה בכל מעשה ידיך

בשורות טובות

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ