לימוד הלכות, תפילות, ספרי קודש ויהדות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/09/23 19:16 יב בתשרי התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני מסורתית ומאז שאני זוכרת את עצמי תמיד מאוד מחוברת לדת. בבית תמיד דיברו על הדת וכל המצוות - וגם על העולם הרוחני שמעבר.

אמא שלי למדה שנים קבות על העולם הנסתר , על הזוהר ועוד...

אנחנו חוגגים את כל החגים אבל לא שומרים שבת. אני מחפשת ספר שאני אוכל ללמוד בו ולהעמיק בו על התפילות ועל העולם הרוחני שלנו וגם על העולם הנסתר.

חיפשתי באינטרנט ועלו לי כל מיני סידורים לבנות ישראל עם תפילות השחר, הלכות וכו' אבל האמת שאני לא מבינה בזה ואני גם רוצה לקרוא ושיהיה הסבר בצד התפילה.

אשמח מאוד לקבל הכוונה לרכישת ספר שמכיל את התוכן הזה.

תודה רבה, גמר חתימה טובה ובשורות טובות בע"ה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי לקרוא את הספר של הרב י.מ. לאו שליט"א, יהדות הלכה למעשה, שם תמצאי תשובות לשאלות שהעלת כאן.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ