תפילה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/09/23 20:43 כח באלול התשפג

שאלה

יש בחטיבה שלי לצערי, תפילת מנחה קצרה (אשרי 18 קצר עלינו לשבח) כל יום ויום, יזמתי להתפלל בתיכון ששם המנחה ארוכה (רגילה) שזה יוצא על הפסקת הצהריים. הבעיה היא שיש לי גם חברותא שלומד איתי בהפסקת הצהרים גמרא (התחלנו היום) שיוצא שמה עדיף? מנחה נורמלית או יותר לימוד גמרא?

תודה,

יום טוב

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כחייל שאין לו הרבה זמן ללמוד עדיף מנחה קצרה ולימוד כדי שלפחות יהיה לך לימוד כל יום.

כתיבה וחתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי