מה עדיף חצאית עם שסע או מכנס גינס

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/08/23 23:11 ל באב התשפג

שאלה

שלום לרב,צניעות של האישה זה דבר מאוד חשוב אני מסכימה אבל זה נסיון מאוד קשה בדור כזה/או כשנמצאים בתוך סביבה ומקום שהוא לא כזה

אני באמת מנסה ומשתדלת כן לשים חצאיות אבל החצאיות שאני שמה זה עם שסע(שבעיקרון זה לא צנוע רק כשיושבים שאז הרגל טיפה חשופה)

האם זה נכון שעדיף כבר לשים מכנס גינס רחב שיכסה את כל הגוף מאשר חצאית מהסוג הזה?

וניסיתי לשים חצאיות רחבות ארוכות אני ממש לא אוהבת את איך שאני נראת איתם/:

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש היום הרבה מכנסים לנשים שהן צנועות, ואם סוג אחד לא מוצא חן בעיניך יש להשיג הרבה אחרים.

חודש מבורך

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ