ניקוי רוחני, אנרגיות וכשפים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 15/08/23 22:34 כח באב התשפג

שאלה

שלום, תקופה שאני מרגישה שיש עלי אנרגיה שלילית שמתבטאת בחולי כל הזמן. לאחר התייעצות עם אמא של בעלי היא סיפרה לי שהיא הולכת ולקחה גם את אחותו למישהי שמנקה רוחנית אנרגיה שלילית והבריאה את שתיהן. לפני שהגעתי אליה היא ביקשה תמונה שלי ואמרה שיש עלי כישוף. היום הלכתי אליה והיא ״ניקתה אותי״ לא בידיוק יודעת איך פשוט אמרה לי לעצם עיניים והיא כמו הסתובבה סביבי ונגעה לי בידיים וברגליים. ולאחר מכן שאלתי אותה מי עשה עלי כישוף והיא אמרה לי להגיד שם והיא בודקת בקלפי טראט. היא בדקה ואמרה לי שזה השם הנכון. עכשיו אני מאוד חוששת שעשיתי משהו מאוד אסור ביהדות ובדת כי . אני מקפידה לקרוא תהילים ומאוד מאמינה רציתי לדעת כמה זה חמור?

תשובה

שלום

לפי חלק מהשיטות יש לכאורה בדבר הזה איסור של הליכה בדרכי האמורי.

צריך לחזור על זה בתשובה - להתחרט, להתוודות לפני ד' ולקבל על עצמך שלא לפנות עוד לדברים כאלה.

אבל לא לשקוע בדיכאון חלילה, אלא להמשיך בשמחה בעבודת ה'.

חשוב מאוד לדעת -

אין עלייך אנרגיות שליליות

אין עלייך שום כישוף

היא לא ניקתה אותך משום דבר

הקלפים הללו הם שטויות

ולאישה הזאת אין שום כוחות מיוחדים חוץ מהכוח להוציא מאנשים כסף.

לגבי המחלות שיש לך צריך לפנות לרופאים מוסמכים ולנסות לברר איתם את הסיבה.

במקביל להתחזק בתשובה, בתפילה ובמעשי צדקה וחסד, ובע"ה תזכי לרפואה שלמה.

כל טוב