מרגישה שיש לי מטרה גדולה בעולם אך לא יודעת כיצד ליישם מבלי החומרי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 11/08/23 10:08 כד באב התשפג

שאלה

שלום, מילדות אני כל הזמן מרגישה שיש לי מטרה גדולה בעולם,שאני לא סתם כאן אלא שאני פה כדי להנהיג, להתפרסם ולהשפיע על אנשים- בעיקר בעם יששראל. עם זאת,

אני לא מצליחה לבצע שום דבר מזה ולהתחיל את דרכי בגלל עניינים חומריים כמו כסף, פרסום והון עצמי. האמונה שלי ב שם גדולה מאוד ואני לא מוותרת על החלומות שלי בזכות זה אך בעולם של היום בלתי אפשרי להתחיל להשפיע על אחרים מבלי להיות עשיר גדול או לשרוך על אחרים. אשמח לעזרה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תתחילי רק בדברים קטנים, כגון: עזרה לשכנה לילדה מתקשה, מי שמתחיל בקטן עולה ומצליח.

בהצלחה

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ