צביעת קצוות השיער 2

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/08/23 12:48 ד באלול התשפג

שאלה

רציתי לדעת אם זה אפשרי לצבוע רק קצת את קצוות השיער לצבע כחול? לא באופן תמידי רק עד חזרת הלימודים.

ששאלתי את אבא שלי אם זה אפשרי הוא אמר שהוא לא מאפשר כי זה לא מתאים ושאלתי אותו אם אשאל את הרב שאלה והוא יגיד שזה אפשרי אז הוא ירשה.

כמובן שאני רוצה גם לדעת אם יש בזה בעיה מבחינת צניעות.

תודה רבה מראש

תשובה

שלום וברכה

סליחה על העיכוב בתשובה.

אחלק את תשובתי לשני חלקים:

באופן עקרוני, ראוי בכלל לאדם, גם לאיש וגם לאישה, לא לעשות דברים שהם מושכים תשומת לב חריגה. אנחנו צריכים לתת לגוף את המקום המאוד ראוי לו, אבל לא להפוך אותו לבולט ולמתסיס.

האם קצוות כחולים הם כאלה - אין לי מושג. כאן צריכה לבוא הערכה של אישה המנוסה בכך.

כל טוב