זיווג

חדשות כיפה הרב דוד לוי 10/08/23 18:59 כג באב התשפג

שאלה

שלום רב,

אני מתפללת עבור בתי חן (בת 31) שיר השירים 40 יום ,שיגיע הזיווג בשבילה רוצה לראות אותה עוד השנה תחת החופה בשמלת כלה.אמן

האם זה בסדר שאני (אמא) קוראת מעומק ליבי מבקשת ומתחננת לבורא עולם שיבשר לי כבר בשורות טובות ומשמחות עוד השנה,

האמא המודאגת

שולין

תשובה

שלום לך,

תמיד טוב להתפלל בכלל ובד"כ על הילדים.

אלא אם התפילה על הילדים גורמת לנו להלחיץ אותם.

אם גם היא רוצה להתחתן אז -

כדי שלתפילה יהיה על מה לחול יש לנקוט בכמה פעולות:

1. שהיא תראה זוגיות טובה בינך לבין בעלך.

2. לעודד אותה לעבוד במקום עבודה מסודר לאורך שנים.

3. להפנות אותה או לפנות עבורה גם בלי ידיעתה לשדכנים מקצועיים וטובים. בד"כ שדכן טוב גובה מחיר של יותר מ 10000 ש"ח אם הוא מצליח ואינו גובה כמעט כלום אם אינו מצליח

4. לאפשר לה עצמאות, לפעמים, בגיל זה,צריך לצאת מהבית ולגור עם חברות או אפילו לבד.

בברכה ובהצלחה דוד לוי