חלומות על חיות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 21/07/23 10:53 ג באב התשפג

שאלה

התחלתי לצאת עם מישהו , ובזמן האחרון כשאני רואה אותו אני חולמת על חייה מזיקה פעם נחש פעם עכבר ופעם עקרב שחור.. חייבת לציין שהוא גבר טוב בעל מידות טוב , אשמח לפירוש אמיתי וכנה תודה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני תמה האם הקשר שיצרת בין החלום על חיה רעה ובין 'כל פעם שאני רואה אותו' הוא עובדה נכונה או שזו חרדה שנתפסה בלבך.

אפשר בהחלט שפעמיים חלמת על חיות רעות.

בגלל שאת פוגשת אותו הרבה פעמים זה יצא במקרה גם ביום שפגשת אותו.

את הפכת את המקריות לאירוע משמעותי - כאילו יש קשר נפשי בין המפגש אתו ובין חלום על חיות רעות: בגלל הטרדה הזאת באים לך עוד חלומות כאלה.

אני מעריך שאם תפסיקי לחשוב על כך ולהיות מוטרדת מכך, החלומות יפסקו.