הורים וזוגיות

חדשות כיפה הרב אייל בן דוד 20/07/23 19:15 ב באב התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בת 25 ובן זוגי בן 30.

ההורים שלי טסים שבוע הבא ובן זוגי הציע לקחת אותם לשדה התעופה ולפני כן נשב לקפה אצל הוריו(פגישה ראשונית שלהם).

הוא קצין במילואים ובאותו יום צץ לו משהו שחשוב עבורו אך הוא עדיין לא חייב ללכת

הוא מבחינתו לבטל את העניין אך אני מאד נפגעתי כי מדובר פה בהורים שלי שהוא הבטיח להם משהו,שהוא יסיע אותם,אני רואה בזה ערך עליון,אחר כך הם לא יסמכו עליו אם יבטל

רציתי לדעת האם אני מגזימה,אני מבינה את הצד שלו כי זה מאוד חשוב לו הצבא אבל בסוף הוא מתחתן גם עם המשפחה שלי ולא רק איתי.

תודה לך

תשובה

שלום וברכה

הבסיס לחיי נישואין מאושרים הוא מידת הויתור. תסבירי לחברך את החשיבות שאת רואה בעניין, במידה ואינו מתרצה תהיי נכונה לוותר.

יהיו לך עוד הרבה הזדמנויות שתצטרכי לוותר על רצונך כדי שישכון השלום בביתכם.

רק בבית ששני בני הזוג יודעים לוותר שוכנת שכינת ה'. תהיי את הראשונה!

שיהיה לכם מזל טוב, בניין עדי עד!