שינוי שם

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/07/23 09:08 כט בתמוז התשפג

שאלה

לכבוד הרב רציתי לדעת האם אני צריכה לשנות שאת שמי שמי הוא שיר ואני מרגישה שאין לי הרבה מזל לפעמיים כן אבל לרוב אני מרגישה שלא לכן רציתי לדעת האם אני צריכה לשנות שם ואם כן לאיזה שם.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

מקובל לשנות שם רק במקרים קשים כאשר אדם נמצא בסכנה חמורה - אני ממליץ לך שלא לשנות את השם שלך.

לכל אדם לפעמים יש יותר מזל או פחות. חשוב להשקיע במה שלא תלוי במזל:

קשר טוב עם ההורים.

חיבור חזק לאחים, לבני הדודים ולכל למשפחה.

חברות טובות ונאמנות.

כל אלו משפיעים הכי הרבה על האושר בחיים.

תשקיעי מחשבה ומאמץ במעגל המשפחתי ובחברות טובות - ותזכי ליותר אושר ושמחה.