לקיחת אמצעי מניעה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 19/06/23 10:34 ל בסיון התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב.

עברתי לידה לאחרונה, לידה שנגמרה עם וואקום ותפרים פנימיים וחיצוניים.

איבדתי המון דם ולכן גמ קיבלתי מנות ברזל לאחר מיכן.

אני לא מרגישה מוכנה להכנס כרגע לעוג הריון, גמ בחינה נפשית וגופנית.

בעלי לא כל כך רוצה שאקח אמצעי מניעה אבל קיבלתי אישור מהרופאת נשים שלי.

האם כבוד הרב יכול להתיר לי לקחת אמצעים ?

תודה ויום טוב

תשובה

שלום

אני חושב שאין בעיה לקחת במקרה שלך, אבל כדי לקבל תשובה מפורטת, לגבי כמה זמן ומה סדר העדיפות בין האמצעים השונים, וכדי שהדבר יתיישב גם על לב בעלך, אני מאוד מבקש שתתקשרו בהקדם למכון פוע"ה (02-6515050) ותדברו עם אחד הרבנים המשיבים.

כל טוב