חיים ודת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/06/23 17:02 יב בסיון התשפג

שאלה

היי, אני פונה אליכם כי אינני יודע איזה רב ספציפי לבחור, אני בחור שנע בין אמונה לתהיה, יש בי פחד מהמוות שמפריע לי בתקופה האחרונה ואף גורם לכאבים פיזיים ואני גם מתכנן לחזור להניח תפילין, אשמח לדעת מה ניתן לעשות על מנת להיפטר מהפחד ולחיות חיים טובים יותר.

בנוסף לכך, קיים אצלי פחד מלראות את עצמי מזדקן ונובל ואת קרוביי מתים (סבתא, אבא, דודים וכו') והדבר גורם לי לצער רב אשמח שתעזרו לי ותודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הנושאים שהעלת הם קשים מאד יש לעבור תחילה טפול מקצועי מפני הפחדים הלללו ואח"כ לבוא לרב להתקדם בנושא.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ