חיות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/05/23 00:37 ט בסיון התשפג

שאלה

שלום רב,

במהלך נסיעה בכביש מהיר קפצו לנו שני צביים לכביש.

כאשר ראינו את הראשון הצלחנו לבלום אך כשהמשכנו את הנסיעה קפץ עוד אחד לכביש, הוא נתקע בשמשה הקדמית שלנו ועף אחורה.

לצערנו לא יכלנו לעצור ולבדוק מה קרה לו מכיוון שהיו מכוניות מאחרינו.

בעלי ואני מרגישים רע מאוד ועצוב לנו בגלל המקרה, נתנו צדקה על כך אך עדיין מרגישים אשמה.

נשמח לדעת מה אפשר לעשות כדי לכפר על כך.

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין כאן אלא אונס ואין צורך בכפרה, אבל ראוי לעשות משהו לטובת בעלי חיים ואולי לדאוג להם לאכול דבר מה וכדו'.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ