טיקטוק

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/03/23 18:17 ח בניסן התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב!

יש לי חשבון טיקטוק עם אלפי עוקבים מתוכם גם הרבה בנים ואני מעלה לשם סרטונים שלי רוקדת וכו' ואני כן נהנית בסוף מזה שבנים עוקבים אחרי אבל אחי הגדול העיר לי שזה עוון חמור ובמיוחד שאני מעלה לשם סרטונים עם חצאיות מיני ורציתי לשאול את הרב למה אסור לי כבת דתיה להנות כמו כל השאר

תודה רבה ושבוע טוב!

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על השאלה.

בשעה שאנו כורתים ברית עם הקב״ה, וזוכים להיות חלק מקהל המאמינים, הדבר כולל בתוכו גם זכות גדולה, וגם חובות שאנו מקבלים על עצמנו.

אחת החובות האלה היא ההתנהגות בצניעות, שכן בזה אנו מדגישים את הממד הרוחני של החיים שלנו.

על כן, אנחנו מאוד נהנים מלרקוד, ובד בבד דמחויבים להימנע מהעלאת סרטים שאינם צנועים.

כל טוב