פסח

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 30/03/23 13:23 ח בניסן התשפג

שאלה

שלום. אשמח לברר: אני עובדת במקום חילוני שמאלני שלכאורה מקבל את כולם. בערב חג הקרוב בין 10-12 יש פגישה עם אורחים מארגנטינה. זה כבר זמן שאסור לאכול חמץ. במידה ולא יסכימו לי לתת כיבוד כשר לפסח האם מותר לתת להם חמץ לבקשתם? וכמו כן אם יש לכם הצעה איך להציע לבוס לתת כשר לפסח אפילו שזה פחות שווה ..

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

היום זה לא פחות שווה, המוצרים הכשרים לפסח בימנו הם מעולים וטעימים מאד, אין כל בעיה בכך. בחנויות מהודרות. וכמו כן כדאי לדבר קצת "ציונות" עם ישראל ומעלתו. כמו כן עד השעה 10.00 את יכולה להניח לפניהם ירצו יאכלו לא ירצו לא יאכלו. את לא מכשילה אותם.

חג כשר ושמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ