רבי נחמן

חדשות כיפה הרב דוד לוי 23/05/23 18:59 ג בסיון התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב, רציתי לשאול איך אוכל להתקרב לדרך של רבי נחמן. אני מאוד רוצה בכך בשביל להדבק בשמחה ולרפא את הנפש. מחילה על השאלה אבל אני גם רואה מידי פעם שיש כל מיני דברים לא טובים שאומרים עליו ואני רוצה להבין מה העניין העומד מאחורי זה.

כמובן שאני לא יוצאת נגדו, אני פשוט רוצה ללמוד מדרכו הנפלאה בצורה הנכונה והבטוחה ביותר כדי להתקרב לקב"ה.

תודה רבה!

תשובה

שלום לך,

אינני בקיא.

צריך לדעת ללמוד מכל אדם את הטוב שיש בו - כך גם מרבי נחמן מברסלב

בברכה דוד לוי