בן זוג שלא מביא משהו סימלי כשהוא מתארח

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/03/23 09:22 ט באדר התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב

אני בת 24 ויש לי בן זוג כמעט כחצי שנה.

הוריי מאד אוהבים אותו והקשר הולך לחתונה

יש בעיה שבן זוגי בא להתארח הוא לא מביא עימו מתנה או משהו סימלי להוריי,כשהוא בא לקידוש וכדומה

רציתי לשאול כיצד אפשר לדבר על כך עם בן זוגי ולעלות את הנושא כי הוריי חושבים שזה נובע מקמצנות

תודה

תשובה

שלום וברכה

נפלא.

יש לכם הזדמנות לדבר האחד עם השני לא רק על דברים שאתם אוהבים, כי אם גם על דברים שמפריעים לכם האחד אצל השני.

ולברר.

זו אחת התנועות שאתם צריכים להכיר כיצד לחיות בתוכה, כי בוודאי יהיו לכם עוד אירועים כאלה במהלך החיים.

אל תחמיצו את ההזדמנות.

ובעזרת ה', תקימו בית כן וישר, אוהב וגלוי, ויודע איך מדברים על נושאים שונים.

כל טוב ובשרו לנו שמחות