שידוכין

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/02/23 14:50 י בשבט התשפג

שאלה

היי הרב אשמח אם יש לך עצה איך אוכל לדעת שאני מוכנה להתחיל לצאת ....

האם זה מונע ממקום נכון ועמוק או רק מרצון לשמיכות ואהבה ועדיין כדאי להקדיש עוד זמן כדי לפתח אותי, עד מתי לדחות הצעות וכו....

תשובה

שלום וברכה

אלו שאלות מצוינות.

והן צריכות להיות מופנות למי שהיא המקור הטוב ביותר לתשובות. להן.

והמקור הוא:? את בעצמך.

שכן רק את יכולה לקרוא את עצמך, ולדעת האם את מוכנה להיפתח למישהו שמיועד לצאת אתך ביחד למסע אל הלוא-נודע.

ואת עצמך מורכבת גם ממקום נכון ועמוק, וגם מרצון לתמיכות ואהבה, ובן הזוג מיועד לכל התחומים האלה ביחד.

ועל כן, אל תיכנסי עכשיו להבחנות האם את עושה זאת כי כך או כי כך.

אלא שאלי את עצמך האם את מוכנה לצאת למסע כולל.

אם לא - המתיני.

ואם כן - קדימה.

כל טוב ושמחיני בשמחות