דירה שנמכרת לכונס נכסים מותר לקחת מהדירה מטלטלין האם האי במטבח שכולל ארונונו ושיש שלא מחובר לריצפה נחשב מטלטלין ומותר לקחת אותו

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/01/23 15:07 ז בשבט התשפג

שאלה

דירה שנמכרת לכונס נכסים מותר לקחת מהדירה מטלטלין האם האי במטבח שכולל ארונונו ושיש שלא מחובר לריצפה נחשב מטלטלין ומותר לקחת

תשובה

בסד

שלום וברכה

זאת שאלה שצריך לראות בהסכם או בצו התפיסה של הדירה. רק לאחר.עיום בצו אפשר לראות מה מותר ומה אסור.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ